Spareribs

 

Spareribs

 

 

stegeben

salt

 

tag et stykke film og bred det ud på bordet

drys stegebenene med salt

pak benene godt ind i filmen og lad dem stå på køl i et døgn

 

tør benene af med køkkenrulle

 

lad dem tørre i rygeovnen ved 55 grader i 5 timer

 

ryg dem ved 55 grader i 5 timer

 

kan derefter holdes varme i grille eller evt i en ovn....hvis de erblevet kolde skal de ca have en halv time i en ovn, tildækket, ved 150 grader

 

server med en lækker grøn salat, tzatziki, bbq-sauce og godt brød til

 

tzatziki:

500 g græsk yoghurt 10%

3 fed revet hvidløg

1 agurk

 

riv agurken, drys den med lit salt og sil den på køl i en times tid

rør yoghurten og hvid løget sammen, lad det trække

vrid agurkerne så du får en stor del af vandet væk

bland yoghurt og agurk sammen og smag til med salt og peber

Copyright © All Rights Reserved