Pandekagerulle

Pandekagerulle

med skinke, grillede grøntsager, ost og tomatsauce

 

2 Personer

 

4 pandekager

 

4 skiver lufttørret skinke

½ rød peberfrugt

½ gul peberfrugt

½ squash

1 mozarella

parmesanost

basilikum

 

2 dl tomatsauce

 

 

 

Pandekager (4-6 stk):

1,5 dl mælk (ønsker man en tyndere pandekage kan man lige komme lidt mere mælk i)

1,5 dl mel

1 æg

salt

 

det hele piskes/blendes sammen

hviler i en ½ time

bages på en teflonpande uden fedtstof

 

 

 

Tomatsauce

1 ds flåede (hakkede) tomater

1 fed hvidlød

basilikum

lidt olie

salt

peber

 

svits hvidløget lidt i olien, kom tomaterne på, lad det stå og simre i 15-20 min og basilikummen i

 

selve rullen:

læg pandekagerne på et viskestykke så de danner et rektangel, smør overlappene med lidt smeltet smør

kom et lille lag tomatsauce på

læg skinken på

bryd morzarellaen og fordel den på pandekagerne

grill squash og peberfrugt, hak dem fint og fordel det på pandekagerne

fordel lidt basilikum på pandekagerne

riv noget parmesanost ud over pandekagerne

 

rul pandekagerne ved hjælp af viskestykket til en rulle

skær rullen i skiver af ca 2 cm

læg skiverne i et fad

giv dem 12 min i en 170 grader varm ovn

 

server med lidt tomatsauce (evt salat)

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved