Stegt flæske med ferskensauce

 

Paneret stegt flæsk med ferskensauce og ovnbagte timian kartofler

 

(2 kuverter)

 

600g kartofler

timian

salt og peber

 

400 g svinebryst i skiver

mel

2 æg

rasp

salt og peber

 

1 skalottelø

½-1 stængel bladselleri

3 halve dåse ferskner

1 grøn peberfrugt

 

chilisauce

 

Kartofler

skyld og skær kartoflerne i halve

vend dem i olie

bag dem ved 160 grader i 40 minutter

 

Flæsk

krydr melet med salt og peber

paner flæsket i mel-æg-rasp

steg det i klaret smør (evt olie) til det er fint gyldent

 

Ferskensauce

det hele skæres i tern

svits løg til de er bløde

kom bladselleri i

tilsæt så fersknerne sammen med lidt af lagen

kog det op blend det og kom så den grønne peberfrugt i

 

anret og server med lidt chilisauce

 

alternativt kan man komme en chili i saucen også undlade chilisaucen

Copyright © All Rights Reserved