Tiramisu

Tiramisu med kirsebær

 

ca 30 pax

 

10 stk Past. Æggeblommer

400 g Sukker

5 tsk Vaniljesukker

2500 g Mascarpone

5 dl Piskefløde

1 – 1½ l Kold stærk kaffe

(2½ dl ) (Sambucca)

120 stkladyfingers

Ca 1 ds Amareno kirsebær

 

Ladyfingers skæres i halve

 

æggeblommer og sukker piskes hvidt

mascarponen vendes i

fløden piskes til fast skum og vendes i

 

ladyfingers dyppes i den kolde kaffe (evt tilsat sambuccaen)

 

anrettes i glas

 

(cremen kan med fordel kommes i sprøjteposer)

 

først en lille klat creme

så dækkes bunden med udblødte ladyfingers

så kommes der et par kirsebær på

så et lag creme

så et lag udblødte ladyfingers

så et lag creme

 

så stilles tiramisuerne på køl (gerne et par dage før)

 

inden servering drysses der med kakao

der stikkes en sprød ladyfinger i og der lægges et kirsebær på midten

 

Copyright © All Rights Reserved